Vakantiehuis in Spanje met privé zwembad

Een villa huren in het warme Spanje is des te aangenamer met een verfrissend privé  zwembad. Geen strijd om het beste ligbed en geen andere gasten. Verblijf deze zomer in een vakantiewoning waar het zwembad helemaal voor jezelf is. Neem een frisse duik tijdens de zomervakantie in je eigen privézwembad met uniek uitzicht.

Vakantiewoningen Spanje met verwarmd zwembad

Een vakantiewoning Spanje huur je het best met een verwarmd zwembad als je kleine  kinderen hebt. Als de buitentemperatuur niet hoog genoeg is, dan zal het zwembadwater te koud zijn. Neem geen risico en huur een vakantiewoning met verwarmd zwembad. Gebruik de zoekfilters om er de zwembaden met verwarming uit te halen. Het is zalig om te zwemmen in warm water. Ben je niet zeker, stuur dan vrijblijvend een berichtje naar de huiseigenaren. 

Vakantiewoningen Spanje met gezamenlijk zwembad

Er zijn ook vakantiewoningen Spanje met een gedeeld zwembad. Het voordeel van deze  zwembaden is dat zij meestal voorzien zijn van extra zwembadfaciliteiten zoals douches, een coole glijbaan, wildwaterbaan, duikplank,...

Vakantiehuis in Spanje met privé zwembad in Costa Brava, in Mallorca, Lanzarote,  Catalonië, Pyreneeën… Van de eilanden tot het vasteland, we hebben in elke hoek van Spanje een villa met privé zwembad. Bekijk hier ons aanbod.

Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!