Vakantiehuis Lanzarote

Lanzarote, een populaire vakantiebestemming voor heel wat vakantiegangers. Misschien is dit wel het mooiste plekje van de Canarische Eilanden? Oordeel vooral zelf. Tijdens je vakantie vind je volop natuur en een authentieke sfeer die nergens anders aanwezig is dan in Lanzarote! Nog op zoek naar het ideale vakantiehuis? Dan vind je hier bij Vakantiehuizen in Spanje een groot aanbod.

Lanzarote is uitgeroepen tot biosfeerreservaat door UNESCO. Niet voor niets. Het eiland heeft prachtige natuurgebieden en de kusten zijn een plaatje met hun witte en zwarte stranden, kristalhelder water en romantische baaien. Het zonnige zuiden wordt afgewisseld met het iets bewolktere noorden. Juist in het zuiden zijn de mooiste stranden te vinden.

Lanzarote is uitermate geschikt voor gezinnen. De brede stranden liggen op een zachte helling, zodat kinderen veilig kunnen spelen en zwemmen. Een vakantiehuis op Lanzarote is dan ook zeer geschikt voor gezinnen met jongere kinderen. Vanuit je vakantiehuis op Lanzarote kan je de verschillende stranden bezoeken. Maar kijk ook eens verder en ontdek de culturele rijkdom van het eiland. Lanzarote heeft diverse monumenten en in de dorpjes vind je het echte eilandleven. De restaurantjes hebben volop culinaire specialiteiten die gepaard gaan met de heerlijkste wijnen.

Bekijk onze vakantiehuizen in Lanzarote, de vulkanische parel van Spanje.


Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!