Vakantiehuis FuerteVentura

Op reis naar de Canarische landen? Kies voor een vakantiehuis op Fuerteventura. Een ticket naar prachtige stranden, indrukwekkende natuur en een ontspannend verblijf!

Fuerteventura behoort tot de Canarische Eilanden. Hoewel je op ieder van de eilanden kunt genieten van zon, zee en strand, heeft elk eiland ook een eigen karakter. Fuerteventura is
weer heel anders dan het populaire Gran Canaria of het authentiekere Lanzarote.

Ontdek de witte stranden

Oogverblindend witte stranden en een azuurblauwe zee nodigen je uit tot een aangenaam verblijf. Heb je het graag wat actiever? Het is hier perfect om te (kite)surfen. Aan het strand zal je meteen begrijpen waar de naam ‘Fuerteventura’ (sterke wind) vandaan komt: het eiland heeft over het algemeen te maken met een stevige passaatwind. Maar dit doen geen enkele afbreuk aan het fantastische klimaat van Fuerteventura, dat een zonvakantie vrijwel het hele jaar door mogelijk maakt.

Heerlijk wandelen vanuit uw vakantiewoning

Vanuit je vakantiewoning op Fuerteventurea is het ideaal om de rest van het eiland te ontdekken. Ben je een wandelaar, dan is je vakantiehuis op Fuerteventura het ideale vertrekpunt om het eiland te voet te verkennen. Fuerteventura heeft maar liefst drie omvangrijke natuurparken, waaronder het Parque National de Jandía. Hier vind je o.a. bijzondere duinlandschappen die aan een woestijn doen denken. Samen met de vulkanische ondergrond die zo kenmerkend is voor de Canarische Eilanden maakt dat dit nationale park tot een unieke omgeving voor dier- en plantensoorten.

De gezellige stadjes van Fuerteventura

Met jouw vakantiehuisje op Fuerteventura als basis kan je ook de dorpjes en stadjes van het eiland bezoeken. De gezellige havenplaats El Cotillo bijvoorbeeld, met zijn  schilderachtige straatjes met witte huizen. Of Betancuria, wat in het verleden de hoofdstad van het eiland was (nu is dat Puerto del Rosario). Hier vind je diverse interessante historische gebouwen, waaronder een fraaie parochiekerk en een aantal paleizen. Vanuit je woning op Fuerteventura valt er kortom genoeg te beleven. Als je een vakantiehuis met zwembad op Fuerteventura boekt, profiteer je bovendien dagelijks van een eigen zwembad. Zalig!


Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!