Fietsvakantie in Spanje

Op zoek naar een fietsvakantie in Spanje? Door de diversiteit in het landschap en haar  mediterrane klimaat is het het hele jaar door aangenaam fietsen in Spanje. Voor de fietsliefhebber van elke leeftijd en ieder niveau is het heerlijk fietsen in Spanje. Er is voor ieder wat wils.

Een fietsvakantie in Spanje betekent fietsen over rustige wegen die je langs uitgestrekte  sinaasappelplantages en vele amandel- en olijfbomen voeren. Dit is optimaal genieten van de prachtige sfeer die Spanje te bieden heeft. Na een mooie fietsrit vind je afkoeling in het heldere water van de Middellandse zee. Zowel ‘s zomers als ‘s winters komt je badpak of zwembroek hier goed van pas. Het hele jaar door kan je heerlijk fietsen in Spanje in een aangename temperatuur. Inspannen en ontspannen onder de Spaanse zon met een routebeschrijving die je wegwijs maakt in de mooie omgeving. Zalig!

Fietsvakantie Andalusie

Andalusië is de grootste autonome regio en in veel opzichten de kleurrijkste en de  traditioneelste. De nachten zijn hier het langst, de zon het heetst en de flamenco het diepst. Het heeft talloze beroemde steden waaronder Sevilla, Granada en Cordoba, het heeft de witte dorpen en de stranden van de Costa de Sol en de Costa de la Luz, de bergtoppen van de Sierra Nevada en het heeft zowel de droogste plek als de natste plek van Spanje. 

Andalusië heeft het grootste deel van het jaar veel te bieden. Trainende wielrenners zoeken  de Costa del Sol op of rijden over de hoge flanken van de Sierra Nevada. Mountainbikers met ambitie rijden de meerweekse TransAndalus. Voor recreatieve fietsers zijn er veel vias verdes en voor iedereen die in de buurt is, is een tocht door de binnenstad van Sevilla een must. Bij Vakantiehuizen in Spanje vind je het perfecte oord om tot rust te komen na je fiesttocht in Andulusië. Bekijk hier ons aanbod.

Fietsvakantie Girona

Girona is een echt wielerparadijs met voor ieder wat wils. Rijd naar de kust, naar de bergen  en verder – allemaal op comfortabele rijafstand van het centrum. Doe mee en ontdek zelf het fietsparadijs van Spanje. Logeer in vakantiehuis in Spanje om te ontspannen na jouw fietstocht. Ontdek hier ons aanbod in regio Girona.

Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!