Vakantiehuizen in Castilië en León

Castillië in Midden-Spanje. Castillië wordt vaak het land der kastelen genoemd. Een gebied met een bergachtige ruwe natuur met een rijk cultureel verleden. Niet alleen voor de cultuurfanaten maar ook de actievelingen en natuurliefhebbers heeft Castillië veel te bieden.

Zin in een reisje met enorm veel afwisseling? Castillië en León, een streek die een vijfde van de oppervlakte van Spanje inneemt... Genoeg oppervlakte om een ruim scala aan bezienswaardigheden en activiteiten te bieden. Wie echt wilt genieten van deze streek, doet het beste te voet.

Door wandelingen te maken door de steden in Castillië snuif je de sfeer echt op. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de kathedraal in Burgos. Deze staat op de lijst van het Unesco-werelderfgoed. Niet enkel de steden zijn de moeite waard maar ook de natuur is verbluffend.

Dit uitgestrekte gebied in Midden Spanje herbergt verder een van Europa ‘s grootste wijnstreken: het Ribera del Duero wijngebied. Dat ligt ten westen van Spanje’s bekendste wijnstreek La Rioja. In het stroomgebied van de Duero rivier. En heerlijke wijnen produceert.

En sfeervol verblijven? Dat doe je in een vakantiehuis van Vakantiehuizen in Spanje. Ontdek hier alle vakantiehuizen in de regio Castillië.Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!