Vakantiehuizen in Cantabrië

Cantabrië ligt in het noorden van Spanje en grenst aan de noordzijde aan de golf van Biskaje. De kust is een afwisseling tussen zandstranden en fraaie rotskusten. Je vindt er gezellige havendorpjes waar lekkere restaurants te vinden zijn. Meer in het binnenland kan je vanuit je vakantiewoning schitterende wandeltochten maken in het gebergte van Cantabrië. Een ongekende schoonheid!

Langs de kustlijn van Cantabrië vind je zowel zandstranden als rotskusten. Vanuit je vakantiewoning kan prachtige wandelingen maken over deze mooie kliffen. Bijzonder aan de kustlijn van Cantabrië is dat er verschillende estuaria te vinden zijn.

De vakantiewoningen in Cantabrië liggen allemaal op de mooiste locaties in de regio. Overal in Cantabrië, of je nu in een vakantiewoning aan de kust of in het binnenland verblijft, is er wel wat te beleven. Ook kan je vanuit je vakantiewoning traditionele dorpjes of gezellige havenstadjes bezoeken.

Helemaal verkocht aan Cantabrië? Zoek nu jouw ideale vakantiewoning in het Spaanse Cantabrië via Vakantiehuizen in Spanje.Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!